Lindex sijoittaa Voyadon asiakkuushallintaan skaalautuvien ja yksilöllisten asiakaskokemusten luomiseksi

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiyrityksistä, jolla on noin 460 myymälää 18 markkina-alueella ja verkkomyyntiä ympäri maailman. Nyt se ostaa Voyadon palveluita vahvistaakseen asiakaskokemusta.

– Olemme erittäin ylpeitä tilaisuudesta tukea Lindexiä kanta-asiakkuusprosessien yksinkertaistamisessa. Yhteistyö Ruotsin kuuluisimpiin kuuluvan muodin vähittäismyyjän kanssa on jännittävää ja täydellinen tilaisuus kummallekin osapuolelle. Odotamme innolla parannuksia, joita voimme kehittää tämän myötä, kertoo Mattias Eriksson, VP Strategic Accounts, Voyado.

Skaalautuva ratkaisu yksilöityyn työskentelyyn kaikilla markkinoilla

Kun toimitaan niin monella markkina-alueella kuin Lindex, on tärkeää pystyä toteuttamaan markkinaviestintä skaalautuvalla ja tehokkaammalla tavalla. Tämä on osin yksilöllisten asiakaskokemusten luontia varten ja osin kanta-asiakkaiden palkitsemiseksi sulavalla ja joustavalla tavalla. Lindex tarvitsi alustan, joka tarjoaa asiakkaasta 360 asteen näkymän, mikä merkitsee hienoja tilaisuuksia automaatioon ja ennen kaikkea viestinnän yksilöllistämiseen. Therese Blom, Sales Channels Operations Manager, Lindex, selittää:

– Voyado tarjoaa täysin kehitetyn ratkaisun vähittäismyyntiin. Se oli optimaalinen valinta kanta-asiakkuusohjelman onnistumisen tukemiseksi, esimerkiksi suoraan saatavilla olevien ja helppokäyttöisten automaatioiden ja tekoälyalgoritmien avulla, joita voidaan käyttää erityyppisiin asiakaskokemuksiin. Voyadon avulla voimme työskennellä sulavammalla ja keskitetymmällä tavalla.

Halu palkita asiakkaita tehokkaalla tavalla

Nykyaikana asiakkaat odottavat saumattomia kokemuksia ja asiaankuuluvaa viestintää. Voyadon avulla Lindex haluaa luoda entistä yksilöllisempiä asiakaskokemuksia yksinkertaisemmalla tavalla. Mahdollisuus tehdä tämä kaikki samalla alustalla tarjosi suuren hyödyn.

– Nyt meidän ei tarvitse käyttää useita ratkaisuja, jotka täytyy synkronoida keskenään, ja se on yksinkertaistanut asiakaskokemuskehityksen sisäistä työtä. Useampi käyttäjä voi helposti määrittää markkinoinnin automaatiosyötteitä ja tehdä testejä asiakaskokemuksen optimoimiseksi. Nyt odotamme innolla, että voimme tavoittaa asiakkaita ja palkita heitä entistä onnistuneemmin tulevaisuudessa, Therese päättää.

Tietoja Voyadosta

Voyado on kuusi pääominaisuutta samaan alustaan keskittävä ruotsalainen kanta-asiakkuusalusta, joka keskittyy vähittäismyyntiin. Sen avulla voidaan kerätä ja segmentoida kaikki asiakastiedot, työskennellä aktiviteettitasojen parissa, automatisoida markkinointia sekä viestiä kaikilla kanavilla kaupankäynnin yhtenäistämiseksi.

 

Jos haluat lisätietoja, ota yhteyttä:

Jennie Gerum, CMO, Voyado

Sähköposti: jennie.gerum@voyado.com

Puhelin: +46705091260

Why book a demo of Voyado?

Because you owe it to yourself and your brand! Find out for yourself what it is about Voyado that makes so many retailers chose this particular customer loyalty platform.

It’s not just because Voyado is built specifically for retailers or because it’s so easy to use – it’s more than that. And that’s why you need to book this demo.

Fill out the form on your right, and we’ll reach out to set up a time.

Book a free demo